Despre noi

 

Logo Sc Primul Zambet Srl

 

Compania SC. Primul Zâmbet SRL. este unicul importator a mărcilor X-lander, NavingtonDelti și First Smile în România. Toate produsele mărcilor X-lander, Delti și First Smile sunt fabricate în Uniunea Europeană, conform normelor și reglementărilor UE în vigoare.

 

 

 


 

Logo X-landerMarca X-lander este fabricată în Polonia, de către producătorul Deltim.

Deltim face parte din liderii pieţei de cărucioare pentru copii şi scaune de siguranţă auto. Brandul X-Lander este distribuit în majoritatea ţărilor europene şi în multe dintre pieţele din întreaga lume.

X-Lander este numele de marcă pentru o serie de cărucioare inovatoare destinate pentru părinții care preferă un stil de viaţă activ.  Cărucioarele și accesoriile pentru copii X-Lander se disting de restul produselor accesibile pe piață prin construcţia și aspectul lor inovator, concepute în conformitate cu cele mai recente trenduri europene.

În gama de produse X-lander, pe lângă cărucioarele pentru copii de înaltă calitate se găsesc și o serie de accesorii prin care mama și copilul se desting de utilizatorii celorlalte branduri prin eleganța, calitatea și designul produselor X-lander.

 

logo navington

Brand-ul Navington este o combinatie perfecta intre traditie si  modernism; eleganta clasica si stil indraznet; siguranta si confort.

In proiectarea acestei colectii, principala regula a fost "fara compromisuri", deoarece in final ceea ce conteaza cel mai mult este designul modern, utilizarea confortabila a caruciorului precum si sanatatea micutului dvs. Nasterea marcii Navington are la baza experienta de peste 50 de ani in productia de carucioare pentru copii.

Brand-ul Navington este unul dintre cele mai confortabile si sigure carucioare, realizate cu foarte mare atentie in ceea ce priveste atat aspectul cat si calitatea individuala a fiecarui element component. Pe langa carucioare, Navington a realizat si accesoriile necesare unei mamici pentru bebelus.

 

 

Logo DeltiDelti este un brand destinat părinților care pun accent deosebit pe siguranța și confortul copilului. Este un brand al producătorului Deltim din Polonia.Toate produsele acestui brand sunt proiectate pentru a oferi mai multă grijă, protecţie şi pentru a avea siguranța a dezvoltării bune a copilului. În gama de produse Delti se numără o serie de modele de cărucioare copii, scaune de masă, pătuțuri pliabile și accesorii utile pentru mămici.

 

 

Logo First Smile

First Smile acoperă o gamă largă de produse pentru copii și nou născuți. În cazul produselor First Smile găsim o varietate foarte mare de produse, începând de la cărucioare copii 2 în 1, cărucioare de copii 3 în 1, pătuțuri din lemn de calitate excepțională, balansoare din lemn cu design atractiv, saltele fabricate cu tehnologie modernă pentru confortul și sănătatea celui mai drag din familie.

 


Sc. Primul Zâmbet Srl.

 

Cod Unic de Inregistrare: RO 27661489

Numar de ordine reg comertului: J30/618/2010

România, Satu Mare, Str. Energiei, Nr.5, cod postal 440198

Cont bancar

RO30BTRL03101202U77081XX

Banca Transilvania, Satu Mare